I Interne varer, har man mulighed for at angive varer der eksempelvis ikke er købt hos en grossist. Når en varer er tilføjet, kan der søges på den når man tilføjer materialer. Interne varer består af to dele; interne varer og timepriser. Sidst nævnte, benyttes til at angive alle de timepriser I har i jeres virksomhed. Eksempelvis, kan man have forskellige timepriser på almindelige montørtimer, overtid og weekendtimer.

Interne varer består af en række felter:

• Varenummer
  • Beskrivelse
  • Kostpris
  • Pris
  • Konto (bemærk at listen trækkes direkte fra dit økonomisystem)

Når du har indtastet en varer der ønskes oprettes, klikkes der på plusset (vz-4-JeRaY2JeV5RVyGQq-ZzqFvFn7Cg2g.png) ud for linjen, hvorefter den er tilføjet.

Tip:
Der er mulighed for at hente en komplet liste over jeres interne varer, ved at klikke på Excel eller PDF ikonet øverst i højre hjørne af Interne varer-boksen.

Timepriser kan beskrives som en database over alle de timepriser du har i virksomheden. Timeprisen kan variere i type og pris. Måske har du forskellige timepriser på almindelige montørtimer, overtid og weekendtimer. Eller at visse kunder får forskellige priser på en almindelig montørtime. Alle Timepriser der skal udfaktureres bør registreres her.

Under  Systemindstillinger Timestyring Ordrer kan du definere, hvilke timetyper man skal kunne melde ind via APP'en, herunder hvilken timepris der skal være standard, når der meldes eksempelvis en montørtime ind. Ønsker du at angive en speciel timepris på en kunde, gøres det under Kunder Timepriser, (se nedestående 3 billeder) det kan eksempelvis være, hvis en kunde har forhandlet sig til en anden pris end den der er angivet som standard.