Klik på Udbakke under Administration for at se dine afsendte fakturaer, ordrebekræftelser, tilbud og betalingspåmindelser:

Du kan se fakturanummer, afsendelsesdato, hvilken medarbejder der har sendt fakturaen samt den e-mailadresse, som fakturaen er sendt til.

Fakturaer kan sendes som en vedhæftet fil eller som et link. Hvis du sender som en vedhæftet fil, kan du ikke se, om filen har været åbnet eller ej. Derfor vil den under "Åbnet" stå som Ukendt.

Er fakturaen derimod sendt som et link, ser du med det samme, om den er læst; i så fald ændres status fra Ukendt til Ja. I kolonnen Sidst læst kan du se, hvornår kunden sidst har åbnet fakturaen.

Ser du en rød status-prik i kolonnen Afsendt kan det betyde, at fakturaen ikke er afsendt. Det kan skyldes flere ting, f.eks. at e-mailadressen ikke eksisterer eller er tastet forkert ind. Hold musen hen over prikken, for at se hvad problemet er. Hvis du er i tvivl, så kontakt supporten på 70273525 eller på support@ordrestyring.dk.

Ønsker du at se fakturaen, klikker du på PDF-ikonet i højre side. Vil du slette fakturaen fra oversigten, klikker du på krydset til højre for PDF ikonet. Du har her ligeledes mulig for at gensende fakturaen ved at trykke på den lille runde pil.