Når du skal have sat din faktura op, sender du dit logo til support@ordrestyring.dk. Så laver vi et udkast til din faktura, som vi retter til efter dine ønsker.

Får du på et tidspunkt brug for at ændre i din fakturaopsætning, er du altid velkommen til at kontakte os. Så laver vi de rettelser du efterspørger.

Vi du selv forsøge dig med opsætningen, har du også mulighed for det.

Klik på PDF-designer i menuen til venstre:

Vælg den skabelon (f.eks. faktura eller tilbud), som du ønsker at redigere.

Du kan også oprette flere versioner af den samme type skabelon, så du f.eks. har flere forskellige fakturalayouts. Hvis du vil lave en ny skabelon, skal du klikke på plusset og navngive den nye skabelon.

Her gennemgår vi fakturaskabelonen, men principperne er de samme for de øvrige typer.

Toppen af fakturadesigneren:

Bunden af fakturadesigneren:

I de grønne felter trækkes data fra systemet, som tilpasses efter, hvor du placerer de forskellige felter.

X- og Y-koordinaterne angiver positionen på fakturaen. Bredde og højde angiver størrelsen på de enkelte elementer. Hvis du markerer Vis størrelse, vil der komme en boks rundt om det valgte element, som angiver størrelsen. I tekststilling vælger du, om teksten skal være centreret, venstre- eller højrestillet. Du kan vælge skrifttype (font), størrelse og om skriften skal være fed eller normal.

Du flytter på de enkelte elementer ved at trække dem rundt med musen.

Du tilføjer et element ved at højreklikke vilkårligt på siden, og vælge det ønskede:

Du sletter et element ved at højreklikke på det og klikke på slet.

Du kan tjekke dine ændringer på en eksisterende faktura, men først når du har klikket på Gem.