Du kan overføre din materialeliste i CalWin til ordrestyring, så du kan sammenligne priser på materialerne hos grossisterne.

Materialelisten overføres nemt fra CalWin, hvis du gør følgende:

1. Åben CalWin

Marker den sag du ønsker at eksportere til ordrestyring. Klik på "Åbn sag"

1. Når alle materialer er klar til at blive eksporteret klikkes på ”Udskriv sag”

1. Klik på fanebladet ”Send til grossist”
    Vælg Excel i ”Output som”. ”Send mail til e-mail” skal være udfyldt.

1. Klik herefter på knappen ”Gem vareliste”

1. Vælg, hvor filen skal gemmes, navngiv filen og klik på ”Gem”

1. Åbn Ordrestyring
    Gå til fanebladet Butik. Tøm din indkøbsliste, hvis du kun ønsker at sammenligne priser på den materialeliste, som du er ved at importere.
    Klik på menu-knappen øverst til højre og vælg Importer varer til kurv.

1. Du ser nu et pop-up vindue
    Klik på Tryk her for at vælge fil. Vælg den Excel-fil du netop har eksporteret fra CalWin

1. Vælg den ønskede Excel fil og din CalWin materialeliste importeres nu til ordrestyring.

1. Din fil bliver indlæst i ordrestyrings indkøbsliste. I pop-up vinduet ser du, hvor mange varenumre, der er blevet eksporteret. Her ser du også, hvis nogle af varenumrene ikke kunne importeres til Ordrestyring:

1. Din CalWin materialeliste er nu importeret til ordrestyring Butik.

Her har du mulighed for at bestille varerne hos de relevante grossister, oprette et tilbud med de tilsvarende materialer eller tilføje materialerne til en ny eller eksisterende ordre.

OBS!  Alle priser, navne, sager osv. i denne guide er fiktive og blot til illustration.