Tryk på Personale

Tryk på Medarbejderen
Tryk på Andet fanen
Tryk på Status

Sæt medarbejderen til Deaktiveret

___________________________________________________________________________

Du kan deaktivere medarbejdere. Historikken bliver liggende i systemet, selvom medarbejderen ikke længere arbejder i virksomheden.

Hvis du deaktiverer en af dine medarbejdere, skal du ændre Status. Husk at gemme bagefter.

Medarbejderen kan nu ikke længere logge ind i ordrestyring, hverken fra sin PC eller fra APP'en.

For at deaktivere en medarbejder, vælges han fra Personale.

For oven vælges fanen Andet og Status ændres til Deaktiveret, før der trykkes Gem.