Gå ind på Personale

Tryk på  Medarbejderen
Tryk på  Kopier Link
Gå til din  Outlook

Klik på  Kalender
Højre klik
på din kalender eller klik hvor du tilføjer ny kalender.
(det er forskelligt afhængigt hvilken Outlook version du bruger)
Tryk

Vælg Fra Internettet

En Google Kalender
Log ind i din  Google Kalender
Klik på den  Lille Pil  der er ved andre kalendere
Vælg  tilføj via webadresse
___________________________________________________________________________

Sådan synkroniserer du din Ordrestyring kalender med Outlook.

Det er nu muligt at få din egen kalender ind i eks. Outlook, Google Kalender og alle platforme der understøtter en Web/Ical kalender.

Der er tale om en envejs synkronisering og det er derfor ikke muligt at flytte rundt på aftalerne, andre steder end i ordrestyring.dk

OUTLOOK

For at tilføje kalenderen, skal du bruge et link, linket er unikt for hver af dine medarbejdere.

For at hente linket, log ind i ordrestyring.dk, klik på "Personale", klik på "Kopier link"

Du har nu linket i din udklipsholder på computeren.

For at tilføje den til Outlook skal du gøre følgende:

• Klik på kalender
  • Højre klik på din kalender eller klik hvor du tilføjer ny kalender, det er forskelligt afhængigt hvilken Outlook version du bruger

• Vælg fra Internettet

Så åbner der sig et vindue, højre klik og vælg sæt ind.

Klik nu ok, og kalenderen er sat op.

Du kan gentage proceduren for hver af dine medarbejdere, hvis du som mester gerne vil have flere medarbejdere i din Outlook

Google Kalender

Log ind i din Google kalender

Klik på den lille pil der er ved Andre kalendere

Vælg tilføj via webadresse, og indsæt linket som du finder under personale.

NB! Opdateringen mellem Ordrestyring.dk og Google kalender sker kun én gang i døgnet. Dette er en begrænsning fra Googles kalender-synkronisering. Vi har kontaktet dem for at optimere dette synk, men afventer stadig svar fra dem.