Tryk på Planlæg

Vælg hvilken Medarbejder som skal udføre Servicen

Vælg Tidspunktet

Tryk på

Udfyld evt. manglende Oplysninger

Afslut ved at trykke på

___________________________________________________________________________

Hvis du vælger Planlæg på en specifik serviceaftale, planlægger du kun serviceeftersyn for denne serviceaftale.

Det første man gør er at vælge hvilken periode man gerne vil planlægge Service for.

Derefter er der 3 trin der skal laves på dette billede:

• Trin 1: Du vælger hvilken medarbejder der skal udføre Serviceeftersynet og hvilket tidspunkt det skal udføres.0

Trin 2: Når du har valgt hvilken medarbejder og hvilket tidspunkt eftersynet skal udføres, vil du kunne se medarbejderens Kalender for den pågældende uge. På den måde kan du se om medarbejderen kan udføre opgaven i det valgte tidsrum. Den gule søjle markerer den foreslåede Periode for udførelsen af eftersynet

Trin 3: Herefter klikker du på pilen.

Du får nu mulighed for at skrive en opgavebeskrivelse, vælge yderligere medarbejdere og lægge skemaer på eftersynet:

Efter du har trykket på pilen, vil dette billede komme frem:

Opgavebeskrivelse auto-udfyldes med relevante Informationer. Du kan dog ændre eller tilføje mere information, hvis nødvendigt.

Når du klikker på ✔, oprettes serviceeftersynet som en ordre i fanen Ordrer,  ligesom en almindelig ordre. Næste foreslåede dato for serviceeftersynet, vil være det antal interval-dage der er sat for serviceeftersynet. Er intervaldagene sat til 365 dage på et serviceeftersyn, vil næste foreslåede dato være samme dato, året efter.

OBS: For at planlægge flere serviceeftersyn på samme tid, skal du vælge Planlæg i menuen til venstre.