Når vi modtager varekartoteker fra grossister, vil vi meget gerne have dem i Excel-format

Alternativt kan Csv-filer også indlæses, men der er større mulighed for at det kan gå galt.

Det er et par ting at være opmærksom på, før vi kan indlæse dem:

Det første er at felterne ikke må overskride de følgende antal Tegn:

• EAN: 50 tegn

• Varenummer*: 50 tegn

• Description (beskrivelse)*: 250 tegn

• Varegruppe: 250 tegn

• Kostpris*: Intet max

• Listepris*: Intet max

* Er Obligatoriske for at kunne indlæse filen.

Udover det hjælper det os enormt meget hvis:

• Kost- og Listepris er formatteret til at være tal.

Der kun står tal i Kost- og Listepris (Sker nogle gange at der står "Skaffevare, spørg om pris etc."

Kost- og listepris skal være med 2 Decimaler

Kontroller at kost- og listepriserne står med et Komma og ikke et punktum.

At der ikke er nogle Ukendte tegn i filen.

At der ikke står noget tekst i Bunden af filen.

At kolonnerne passer. Altså at der ikke er nogle af dem der er Forskubbede, så der står beskrivelse under kostpris på nogle varer f.eks. - Dette sker typisk ved csv filer, hvis der mangler et komma eller at der står et komma i varebeskrivelsen og der på den måde bliver lavet en ekstra Kolonne.

Til sidst så sende filen til Support@ordrestyring.dk, med navn på grossist og kunde - Så klarer vi den derfra.