Vi er rigtigt glade for at byde dig velkommen til dit nye timehåndteringssystem: Ordrestyring.dk

Som vi har snakket om kan systemet rigtigt meget, så her er en artikel der viser lidt omkring hvad de næste skridt er for at få dig godt igang med at bruge Ordrestyring.

Det første du skal vide er at du ikke står alene med at skulle lære programmet. Vi laver en fuld gennemgang af systemet sammen med dig, hvor vi får dig sat alting op som du vil have det.  Samtidigt viser vi hvordan vi har tiltænkt at programmet skal bruges - og hvorfor det er så smart.

Det skal selvfølgeligt være når der er tid og plads til det, så du kan booke en tid der passer dig ved at trykke på linket: Booking af Opstartsmøde

Vi har lavet en online gennemgang som viser hvordan man får sat sine Systemindstillinger op, så du er helt klar til når vi ringer. Her bliver du guidet ved hjælp af video og tekst.

De følgende ting bliver gennemgået:

• Basisoplysninger

Skemaer

• Kategorier

• Materiale

• Tekster

• EDI/Varekartoteker

• Tilbud

• Integration til e-conomic

• Timestyring

Der er et par ting der er gode at have ved hånden når man går igang:

• CVR nummer

• Bankoplysninger (herunder eventuelt FI nummer, Swift og Iban)

• Eventuelle skemaer du vil have indlæst som f.eks. kvalitetssikring

• Login til dine grossisters webshop

Man kan tilgå det ved at trykke på linket her: Gennemgang af Systemindstillinger

Hvis du sidder med nogle spørgsmål efterfølgende kan du kigge i vores Brugermanual, der beskriver og uddyber samtlige funktioner i Ordrestyring.

Ellers sidder Supporten klar til at hjælpe, hvis der er noget der ikke giver mening eller hvis der er en funktion der ikke er til at finde.

Supporten kan kontaktes på:

Telefon: +45 7027 3525

Mail: Support@ordrestyring.dk

Chat: Ved hjælp af den grønne knap markeret med "Chat med os" nede i venstre hjørne, når du er logget ind i Ordrestyring.

Man- til torsdag: 7 - 16

Fredag: 7 - 14

Endnu en gang Velkommen fra os allesammen, vi glæder os til at arbejde sammen med dig.