Mina order är där du vilka order som du själv är anknuten till. Alla order presenteras i listform.

Du har möjlighet att sortera orderna genom att klicka på en av kolumntitlarna, t.ex. Kund nr, Utförande datum eller annat.

Om du vill söka efter en specifik order, kan du utnyttja sökfältet:

I sökfältet kan du fylla i ordernummer, kundnummer, telefonnummer eller söka på delar av adresser eller orderbeskrivningar.

Sökningen bryr sig inte om stora eller små bokstäver och är en kraftfull hjälp att hitta en order, när du bara kommer ihåg en begränsad del av informationen.

När du fyllt i fältet så trycker du på förstoringsglaset för att starta sökningen.

Bredvid sökfältet har du tillgång till ytterligare filtreringsknappar för att utesluta order utefter de olika orderstatusar du skapat i Systeminställningar / Kategorier / Orderstatus

När du väljer en av orderna i listan visas mer detaljerad information om ordern beroende på vilka rättigheter ditt konto har. Som administratör ses all relevant information i rutan över orderlistan (se nedan för övriga).

Där kan du bläddra mellan tre distinkta flikar, Grundläggande info, Leverans och Faktura.

• Grundläggande info innehåller den arbetsbeskrivningen, kundens information, ordernummer, status och så vidare.
  • I Leverans kan du se vilka medarbetare som har blivit tilldelade ordern, samt ifall där är några alternativa adresser som arbetet ska utföras på eller kontaktpersoner på plats.
  • Fakturafliken innehåller fakturahistoriken som är knuten till den specifika ordern.

Det finns två rader ikoner på var sin sida av orderinformationen. Dessa förklaras vidare under kapitlet Order.

Den andra ikonen på vänster sida leder till Visa arbetsorder, vilket om man inte är administratör är det man ser ifall man väljer en av orderna i orderlistan.