Du kan lägga till alla Interna varor under panelen Administration på vänster sida.

Den är uppdelad i två flikar :

• Interna varor kan vara allt material som ni säljer men som ni inte har köpt hos en grossist,
    eller fast utkostnader som du vill lägga på kundens faktura så som utkörning.

• I Timpriser skriver du in alla timpriser för medarbetarna du har i ditt företag. Till exempel kan du
    ha olika priser för Montörer och Elektriker, och båda har olika priser för vanliga- och övertidstimmar.
    Det kan också vara så att olika kunder får betala olika timpriser. Alla timpriser som ska faktureras skall skrivas in här.

Båda flikarna innehåller en rad fält du behöver fylla i:

• Varunummer är ditt interna nummer du använder för att identifiera varan. Det numret kan du sedan säka på för att lägga till varor på fakturan
  • Beskrivning av varan kommer sedan att synas på fakturan som specifikation. Detta gäller inte timpriser, utan där är beskrivningarna helt interna.
    Ifall du vill redigera de beskrivningar som ska synas på fakturan gör du det i Systeminställningar / Timpriser / Order
  • Kostpriset är det priset som varan kostar företaget och är nödvändigt för att systemet ska kunna räcka ut ditt täckningsbidrag.
  • Listpris är detsamma som försäljniingspriset till dina kunder. Dessa kan justeras på fakturan ifall så skulle önskas.
  • Konto är en lista som hämtas vid integrationen med ditt bokföringsprogram och där ni sen kan välja kontot varan ska anslutas till.

När du fyllt i alla fälten trycker du på plustecknet (vz-4-JeRaY2JeV5RVyGQq-ZzqFvFn7Cg2g.png) längst till höger för att lägga till raden.

Ifall du behöver sudda någon av raderna gör du det enkelt med krysstecknet () till höger.