Under leverans kan du se vilka medarbetare som knutna till ordern, ansvariga eller ytterligare, vilken adress som arbetet ska utföras på och eventuellt kontaktuppgifter på personen där.

Det går att redigera den ansvariga medarbetaren genom att välja rätt namn på listan.

De övriga fälten går att redigera genom att klicka på pennan bredvid fältet.

De medarbetare som finns angivna här har tillgång att se ordern i mobilappen under fliken Order.