Appen till Orderstyrning kan du hämta både till iPhone (genom App Store) och till Android (genom Play butiken).

Det finns för närvarande inte en app till Windows telefoner.

Bilden visar hur appen ser ut i Play-butiken.

När appen är hämtad är det bara att använda loginuppgifterna som finns registrerade i ert Orderstyrningssystem för att sätta igång.

Länkarna nedan ska gå till respektive butik för att ladda ner, med reservation för eventuella ändringar i deras system

Länk till Play Butiken

Länk till App Store