Mine ordrer, er stedet hvor du ser hvilke ordrer du er tilknyttet. Som udgangspunkt, får du vist en oversigt over ordrerne i listeform. Der er mulighed for at sortere efter eksempelvis udførselsdato ved at klikke på overskriften.
Vil du søge efter en specifik ordre, benyttes søgefeltet:

I søgefeltet, kan du indtaste et ordrenummer, kundenummer eller navnet på den kunde hvorpå ordren er oprettet. Klik herefter på forstørrelsesglasset for at søge.

Ønsker du at se flere detaljer for en ordre, klikkes der blot på ordrelinjen. Den ordrelinje du får vist yderligere information på, markeres med grønt. Ud over en række yderligere informationer, så som opgavebeskrivelse, rekvirent, reference, bemærkninger, status og type, har du som bruger mulighed for at vælge at få vist en arbejdssedel på ordren.

Arbejdssedlen (TEL6itq4_T7RlI5-ethkuAaLqphtfnFg1g.png) er en komplet oversigt over de data der er registreret på den pågældende ordre og giver her ud over også mulighed for at registrere nye materialer eller timer på sagen. Fra arbejdssedlen har du også mulighed for at se hvem der er ansvarlig for ordren, såfremt dette er sat, hvilke medarbejdere der er tilknyttet, kvalitetssikringsskemaer, gå til planlægning af arbejde og se dokumentation på sagen.

Tip:

Vil du hellere klare registreringen af materialer, timer, skemaer og dokumentation på farten? Med Ordrestyring's app til iPhone og Android, har du adgang til at registrere relevante data på ordren direkte fra din mobiltelefon eller tablet.

Ønsker du at arbejde med dine ordre i eksempelvis Excel, eller har du behov for at printe en liste over dine ordre, gøres dette til højre for søgefeltet med hhv. Excel eller PDF ikonet.