Du kan handle hos dine grossister, direkte via ordrestyring.dk. Butikken rummer mange muligheder, som her gennemgås trin for trin:

1 - Indkøbskurv og konto

Kurv - du har mulighed for at købe via hovedkurven, eller du kan oprette en kurv for en specifik ordre:

Kurven forsvinder, så snart materialerne bestilles hos grossisten. Skal du alligevel ikke bestille materialer til en bestemt ordre, kan du slette kurven:

Konto - Du kan skifte mellem konti, når du køber varer. Har du f.eks. en konto knyttet til et stort byggeprojekt, kan du oprette kontoen i butikken og knytte den til projektet:

Hvis du skal oprette en underkonto, skal du klikke Administrer konti.

2 - Varer

Her kan du se de varer, som du har lagt i din kurv.

Vandret ser du, hvor du køber varen billigst. Lodret ser du, hvilken grossist der samlet set kan levere varerne billigst. Du kan søge efter og tilføje varer til kurven øverst.

3 - Relaterede varer

Når du køber en bestemt vare, har du ofte brug for de samme, relaterede varer. Du kan se, hvilke varer der oftest også købes, når du køber et bestemt produkt. Det giver dig en stor tidsbesparelse på dine søgninger.
Der skal trykkes på kæden, som vist i billedet nedenfor

4 - Alternative varer

Når du finder en vare, kan du se, hvad den koster hos de forskellige grossister. Hvis du ser følgende tegn, er det fordi der er fundet en alternativ vare hos grossisten, som kan være lige så god til formålet, som den vare du søgte på - og måske billigere:

5 - Valg af grossister

Når du skal købe dine varer, vælger systemet som udgangspunkt den billigste grossist:

Du har mulighed for selv at ændre til den grossist, som du vil købe den enkelte vare hos. Hvis du vælger Køb hos kan du vælge, om du vil købe alle varerne hos en bestemt grossist:

6 - Opret tilbud/ordre, Favoritliste, Tøm kurv og Køb varer

Opret tilbud/Ordre - Du kan oprette et tilbud eller en ordre, på baggrund af de varer du har liggende i kurven.

Favoritliste - Har du ofte brug for de samme varer - f.eks. når du køber ind til et toilet - kan du gemme det på en favoritliste, som du bruger næste gang du køber ind til et toilet.

Du kan både oprette en ny liste, eller tilføje varerne fra en eksisterende liste til din kurv:

Du kan både oprette en liste manuelt, eller på baggrund af de varer, som du har allerede har liggende i kurven:

7 - Din konto

Dette er din indstillingsmenu. Her kan du se ordrehistorik, sætte din grossistinfo op (inklusiv specialaftaler) og administrere brugere i butikken: