Klik på Butik

Klik på Tandhjulet oppe til højre

Tryk på Grossistopsætning

Find den pågældende Grossist og tryk på Indstillinger

Tryk på Skift Login

Indtast Oplysningerne

Afslut ved at trykke Gem login

___________________________________________________________________________

Hvis du oplever at priserne ikke stemmer overens med din grossist, eller at Kost- og Listepriser er det samme på dine varer, er det typisk fordi at KlarPris ikke længere har adgang til grossistens Webshop, og derfor ikke kan opdatere varene.

OBS: Dette er kun gældende ved de Grossister der samarbejder med KlarPris. Ved alle andre skal der sendes en prisfil ind til Support@Ordrestyring.dk som både indeholder kost- og listepris. Du kan se mere om det her

For at tilrette kontooplysningerne og derved genskabe synkroniseringen, trykker man på Butik

Efter man har logget ind står man i hovedbilledet i Butikken.

Her skal man trykke på det lille tandhjul, efterfulgt af brugernavn og virksomhed, oppe til højre - og derefter på Grossistopsætning.

Her kommer en liste af de Grossister der er understøttede. Du kan samtidigt se hvilke er tilsluttede nu, ved hjælp fluebenet ud for navnet.

Ud for hver tilmeldt grossist er knappenog derinde er knappen

Her har man mulighed for at opdatere oplysninger til det nuværende, så man igen kan få de korrekte priser på sine varer under Materialeforbrug og i Butikken.