Du kan trække forskellige rapporter ud, baseret på den data der ligger i dit system

På forhånd definerede rapporter

Du kan trække forhånds-definerede rapporter ud, med data der er relevant for din virksomhed:
  • Du vælger den ønskede rapport og trækker herefter fra de data, der ligger i dit system.

• Når du har valgt, hvilken rapport du ønsker vist, kan du f.eks. definere et tidsinterval og eventuelt en afdeling, medarbejder, mm.
  • Øverst til højre, kan du vælge, hvordan grafen skal vises (Buer, Søjler, Streger eller Areal). Du har også mulighed for at trække data ud i en Excel-fil.

Brugerdefinerede rapporter

Du kan selv bestemme, hvilke data du vil trække ud af systemet. Klik på Økonomirapport og Hent rapport:

Herefter kan du trække præcis de data ud, som du ønsker:

1. Du kan gemme en rapport som en skabelon. Giv rapporten et navn og klik på + (plus) - så ligger den gemt til næste gang du har brug for denne type rapport. Så er det nemt fremover at trække din egen standardrapport ud.
  2. Du kan vælge, hvilken periode du vil trække ud, om det er på en bestemt kunde, om det skal gælde for specifikke statustyper, (ansvarlige) medarbejdere eller afdelinger.
  3. Du kan vælge, hvilke felter du vil have inkluderet i det udtræk du ønsker at lave. Der er både et feltnavn og en forklaring på, hvad feltet inkluderer.
  4. Når du har bestemt dig til, hvad du gerne vil trække ud, skal du sende rapporten til din mail. Indtast mailadressen og klik Bestil rapport.