Igangværende arbejde er en rapport over alle åbne ordre. Igangværende ordrer defineres ud fra, at deres status er alt andet end bogført ved skæringsdatoen.
Du bestemmer selv skæringsdatoen ved at indtaste en til-dato øverst i venstre hjørne.

Rapporten kan også hentes per kunde, hvis du ønsker at se igangværende arbejde på en bestemt kunde. Sæt flueben i ”Bestemt kunde” og vælg kunden i dit kundekartotek.

Hvad er en igangværende ordre?
Det er en ordre, hvor der ikke forekommer en eller flere fakturaer med sidste fakturadato til og med skæringsdatoen. Ordrer som manuelt er blevet ændret til bogført er stadig med i rapporten såfremt der ingen faktura(er) foreligger på ordren

Hvilke igangværende ordrer er med i rapporten?
Alle ordrer i jeres Ordrestyring, som betragtes igangværende til og med skæringsdatoen og som har registreret udgifter i form af timer eller materialer. Har en igangværende ordre ingen udgifter registreret, så er den ikke med i rapporten

Hvorfor er der ordrer, hvis status er bogført i rapporten?
Det er fordi, ordrernes status er ændret til bogført i tidsperioden fra skæringsdatoen og til dagens dato for udtrækket af rapporten

Rapportens tal beror på følgende kriterier:

Kolonne G    (Kostpris)

Materialer kostpris: Sum af materialer der er tilføjet materialeforbruget til og med skæringsdatoen

Kolonne H    (Kostpris)

Timer kostpris: Sum af timer der er tilføjet timeforbruget til og med skæringsdatoen

Kolonne I    (Salgspris)

Materialer salgspris: Sum af materialer der er tilføjet materialeforbruget til og med skæringsdatoen

Kolonne J    (Salgspris)

Timer salgspris: Sum af timer der er tilføjet timeforbruget til og med skæringsdatoen

Kolonne K    (Kostpris)

Kostpris i alt: Sum af kolonne G & H

Kolonne L    (Salgspris)

Salgspris i alt: Sum af kolonne I & J

Kolonne M    (A conto)

A conto; Sum af a conto registreret på ordren til og med skæringsdatoen

Kolonne N    (I alt faktureret)

I alt faktureret: A conto faktureret minus kreditnota(er)

Kolonne O    (Driftført)

Driftført; Sum af kostpris for materialer og timer + tillæg, eksklusiv pauser, før sidste a conto eller kreditnota

Kolonne P    (Igangværende)

Igangværende; Sum af kostpris for materialer og timer + tillæg, eksklusiv pauser, efter sidste a conto eller kreditnota