For at kunne bruge tillægsmodulet MobilePay i Ordrestyring skal man først være tilmeldt MobilePay Invoice igennem Danske Bank.

Det kan gøres ved at følge dette link: MobilePay Invoice Tilmelding

Derefter modtager du en mail der indeholder en såkaldt MobilePayNonPublicKey-kode.

OBS: Der er pt. 3 ugers leveringstid på nøglen

Denne kode skal indtastes under tillægsmoduler i  feltet 'Token' som vist nedenfor:

Herefter tilføjes Reg.nr og Konto og flueben sættes i 'Aktiveret'. Du kan nu sende faktura via MobilePay, hvis kunden har slået funktionen til i deres MobilePay App.

Funktionen vises i afsendelse-vinduet, når du har oprettet eller gensender din faktura.

OBS: Du kan kun sende fakturaen via MobilePay, hvis du på kunden har tilføjet et mobilnummer i feltet telefon i fanebladet faktura på kunden.