Den tredje ikonen i snabbikonsfältet är kalender ikonen som heter Visa period.

När du klickar på ikonen öppnas ett fönster som visar alla perioder som blivit inplanerade för ett arbete för medarbetarna.

De fält som har ett rött kryss i högra sidan är perioder som redan är tillagda.

Ifall ni behöver ta bort linjen är det bara att trycka på det krysset.

På varje linje kan man även redigera vilka medarbetare som ska vara med i den planerade tidsperioden samt redigera datum och tid för den samma.

Glöm inte att Spara ifall du gjort några ändringar här.

Ifall du vill skapa en ny period måste du först lägga till en medarbetare för att tiden ska kunna skapas.

Fyll i tiden perioden gäller och avsluta med att trycka på plustecknet.

Raden skapas sedan undertill.

Glöm återigen inte att trycka på Spara ifall du gjort ändringar eller skapat en period.