Den fjärde ikonen i snabbikonfältet i grundläggande info är Skicka order SMS.

Du kan skicka SMS till dina medarbetare med relevant information om ordern.

När du klickar på mobilikonen dyker ett nytt fönster upp.

De som står som medarbetare på ordern kommer automatiskt stå som mottagare för sms:et.

Klicka på Välj flera ifall ni vill redigera valet av sms-mottagare.

Textfältet fylls automatiskt i med orderinformationen, men du kan välja att radera hela texten ifall du själv vill skapa en text till era medarbetare.