Faktura Info

När du väljer någon av de inkommande fakturorna, det vill säga någon utav grossisternas fakturor, kan du se grundläggande information om fakturan i övre delen.

Du ser fakturadatumet, fakturanumret och förfallodatumet samt kan välja att visa fakturan som en pdf.

Ifall du behöver lägga till leverantörsfakturor till din order kan du använda denna för att spara ner på din dator och sedan lägga till som orderdokumentation.

När du klickar på en utgående faktura får du betydligt mer information:

Förutom fakturainformationen like inkommande står ordernumret som fakturan gäller,

samt en beloppen som fakturan gäller.

Tillsammans med Visa Pdf-ikonen finns en Skicka elektronisk faktura, vilket du använder för att skicka om fakturan ifall den skulle ha hamnat fel.

De fakturor som inte automatiskt blivit flaggade som betalda genom ditt bokföringsprogram, kan du själv välja att registrera som betalda här.

Notera att detta bara ställer om statusen som betald och kommer inte att ändra något annat, här eller i ert bokföringsprogram.

Verktygsfältet

Till höger har du tre verktyg för fakturan.

• Arbetsförlopp
    Här ser du en kronologisk ordning över vad som har skett, från det att du upprättat ordern tills det att fakturan är betald.
    Du kan även att lägga till egna noteringar längst ner.

• Upprätta kreditfaktura
    När du upprättar en kreditfaktura, tas du till faktureringsvyn, där alla varor är förberedda att skickas som en kreditfaktura.

• Kontoutdrag
    Här hittar du en fakturahistorik för kunden.