..

I Kategorier, har du mulighed for at oprette, ændre og slette en række status og typer i Ordrestyring.

Ordrestatusser

Som standard, har du Åben, Lukket, Aflyst og Bogført som status på dine ordre. Der er herudover, mulighed for selv at tilføje en status ved at indtaste det ønskede statusnavn og klikke på plusset. Det kunne eksempelvis være igangværende arbejde eller andet, der giver mening for jeres forretning.

Ud for hver status, er der mulighed for at sætte flueben i "Ordre i app" og "Ordrestatus i app":

• Ordre i app: Er der sat flueben i denne, vises alle ordre med den pågældende status i app'en. Ofte slår man eksempelvis lukket, aflyst og bogført fra, da der ikke skal registeres timer og materialer på dem i app'en.
  • Ordrestatus i app: Er der sat flueben i denne, er det muligt at ændre status til det pågældende. Er der eksempelvis sat flueben i lukket, ser man ikke lukkede ordre, men man har mulighed for at ændre status til lukket i app'en.

Ud over status på en ordre, er der også mulighed for at vælge en Ordretype. Typen kan sættes på alle ordre og kan eksempelvis benyttes, hvis man vil kategoriserer reklamationsarbejde, spjæld, almindelige ordre o. lign,

Kundetype kan benyttes til eksempelvis privat, erhverv, offentlig kunde o. lign. På Kundetype har også mulighed for at sætte farve på.