Timestyring

I Timestyring kan du opsætte timesatser, timetyper, pause- & tillægstyper, eller du kan låse medarbejdernes timer på forskellig vis:

Timestyring - Ordrer

Her bestemmer du, hvilke timetyper man skal kunne melde ind på APP'en, samt hvilken timepris der er standard for timetypen.

I kolonnen Navn angiver du, hvad timetypen skal hedde, når den meldes ind via APP'en.

I kolonnen Internt varenummer vælger du den timepris, som skal være standardtimeprisen. Du opretter timepriserne under Interne varer > Timepriser. Hvis du skal knytte en speciel timepris til en bestemt kunde, skal du først oprette timeprisen i Interne varer og herefter angive den på den specifikke kunde under Kunder > Timepriser.

Timestyring - Medarbejdere

Her har du mulighed for at oprette alle de timetyper, der ikke kan knyttes til en ordre:

Syg, Kursus, Skole og Ferie ligger fra start i systemet, men du kan tilføje alle dem, som du har brug for, f.eks. "værksted" e.lign.

Timestyring - Pause

Hvis I bruger pauser, kan du indtaste de pausetyper, der benyttes i virksomheden:

Du skal både give pausen et navn og et tidsrum (f.eks. rygning; 10 minutter). Når der meldes timer ind, kan medarbejderen f.eks. tilføje en frokostpause, der er defineret som 15 min.

Timestyring - Tillæg

Benytter I tillæg, der skal knyttes til en indberettet time, skal de oprettes her:

Du angiver navn på tillægget; hvilken enhed tillægget har, samt pris pr. enhed (for kunden) og hvad personalet, der melder timen ind, skal have pr. enhed.

Hvis det kun er kunden der skal betale for tillægget, skriver man 0 ved Personale. Hvis det kun er personalet der skal have penge for tillægget (f.eks. smuds-tillæg), indtastes 0 ved Kundepris.

Timestyring - Lås timer

Har du brug for, at timerne låses, efter at de er meldt ind, skal du ind og definere, hvordan de skal låses:

Du kan f.eks. vælge, at timerne skal låses, når ordren har en bestemt status, eller at det sker efter et bestemt antal dage.