Under Systemindstillinger har du mulighed for at tilmelde dig varekartoteker fra dine grossister:

Herinde vil du få følgende billede frem:

Tilmelding til Varekartotek: Klik på Tilmeld og indtast det brugernavn og den adgangskode du bruger, når du logger ind på grossistens hjemmeside. Vi har et samarbejde med KlarPris, der håndterer dit varekartotek hos grossisten, herunder også de rabataftaler du har indgået.

Er grossisten ikke på listen skal du kontakte dem direkte og bede dem om at sende deres varekartotek til dig, hvorefter du så sender det til support@ordrestyring.dk - så indlæser vi det.

Varekartoteksfilen skal indeholde Varenummer, Beskrivelse, Kostpris og Listepris.

Det hjælper os meget, hvis filen er i Excel - men vi har også mulighed for at indlæse andre typer filer.

TIP: Man har også mulighed for at søge efter stregkode hvis filen indeholder EAN nr. - ligeledes kan vi også tilføje en varegruppe.