Det tredje ikon er Kalender-ikonet:

Når du klikker på ikonet ser du, hvilke planlagte perioder der er på ordren, og du kan Tilføje Flere:

De linjer, som har en hvid baggrund er eksisterende perioder, hvorimod den med grå baggrund er til at oprette nye - den ligger altså ikke på sagen før der trykkes på.

Du sletter oprettede perioder, ved at klikke på det røde kryds.

Husk at klikke på, hvis du laver ændringer

Hvis du vælger ikke at sætte en medarbejder på, vil den fremgå i dagsoversigten under "Ikke Afsat". Dette kan benyttes når det er en ordre som skal laves inden for en given periode, men skal tages af første ledige medarbejder. Populært kaldt "Puljejob".

Ud for hver linje, ser du, hvem der er sat til at udføre ordren i den anførte periode. Du kan også fjerne eller tilføje medarbejdere, ved at klikke på Blyanten, ud for medarbejdernes navn.