Det fjerde ikon er Ordre-SMS:

Du kan sende en ordre-sms til dine medarbejdere, med relevant information.

Når du klikker på Mobil-ikonet kommer dette vindue frem:

De medarbejdere der er tilknyttet sagen, vil automatisk stå som modtagere.

Klik på Vælg Flere, hvis du vil tilføje eller slette yderligere medarbejdere.

Tekstfeltet udfyldes automatisk med de informationer, der er knyttet til ordren. Har du tilføjelser, eller vil du skriver noget helt andet, kan du frit Redigere I Tekstfeltet.