Det sjette ikon er afsendelse af en Ordrerapport via e-mail:

Når du klikker på ikonet, kommer dette vindue frem:

Her skal du vælge hvad rapporten skal indeholde. Det kan du gøre ud fra tekst tilføjet i Udført Arbejde (fra app'en), time- og/eller materialeforbruget, ordrens dokumentation og skemaer.

Du kan se det valgte, når du klikker på PDF-ikonet. Du kan også tilføje en besked til modtageren.

OBS: Vær opmærksom på, at du kun kan sende en begrænset mængde data via e-mail. Tilføjer du for mange billeder til Ordrerapporten, risikerer du at du ikke får lov til at sende rapporten!

TIP: (Den må maks fylde ca. 20mb.)