Log ind i OrdrestyringTryk på Opret kunde
Søg via CVR, Tlf eller Mobil nr. Ellers indtast tingene manuelt.
Tryk på Pilen for at komme videre
Udfyld Faktura oplysninger (Kopier evt. fra den forrige side)
Du har mulighed for at tilpasse Timepriserne til den specifikke kunde.
Tryk på Fluebenet

___________________________________________________________________________

I menuen til venstre vælger du Opret kunde, og udfylder felterne nedenfor:

Klik på pilen for at fortsætte.

TIP: Du kan søge på kundens CVR-nummer via CVR-registret eller på kundens telefonnummer via Krak. Indtast oplysninger og tryk Enter eller klik på globussen til højre; så udfyldes oplysningerne på kunden automatisk. Hvis der ikke kan hentes oplysninger på kunden i nogen registre, må du indtaste dem manuelt:

Klik på pilen for at fortsætte.

Er fakturaoplysningerne identiske med kundeoplysningerne, klikker du på hent oplysninger fra forrige side, for automatisk at udfylde navn, adresse, etc.
Hvis faktura oplysninger er forskellig fra kundeoplysningerne, må disse tastes manuelt. F.eks. en faktura email eller EAN nr. til elektronisk fakturering.

Klik på fluebenet for at afslutte oprettelsen.

Du har mulighed for at tilpasse timepriserne til den specifikke kunde. Standarden er sat op i Systemindstillinger, men du har mulighed for at ændre det, hvis kunden har en special pris.

OBS: Du opretter timepriser i Interne varer.

Du kan nu se den ny oprettede kunde i fanen Kunder: