Log ind i Ordrestyring

Tryk på Opret kunde

___________________________________________________________________________

Du kan tilføje og redigere kontaktpersoner, der er tilknyttet kunden:

Klik på Tilføj ny, udfyld de relevante felter og klik Gem. Nu er kontaktpersonen oprettet.
Kontaktpersonen bruges, hvis der er en specifik person tilknyttet ordren, som ikke er rekvirenten.

Du kan oprette alle de kontaktpersoner du har brug for, og de kan bagefter vælges, når du opretter en ordre.