Tryk på Kunder

Tryk på Kunden

Tryk på Kontoudtog

___________________________________________________________________________

Du kan tilføje og redigere leverings adresser, der er tilknyttet kunden:

Klik på Tilføj ny, udfyld felterne og tryk Gem. Nu er leverings adressen oprettet.
Leverings adressen bruges, når arbejdet ikke skal udføres på kundeadressen.
Du kan oprette alle de leverings adresser du har brug for, og de kan efterfølgende vælges til, når du opretter en ordre.