Gå ind under Personale
Tryk på Medarbejderen
Tryk på
Timer
___________________________________________________________________________

For at tilføje nye timer, skal du vælge datotimetype og det ordrenummer, som timerne relaterer sig til.

Vælg et fra og til tidspunkt for arbejdets udførelse.

timebeskrivelse kan du desuden skrive en kort besked – f.eks. "alt er skiftet" eller "afventer materiale". Tryk derefter på + og timerne er tilføjet.

Ved evt. fejlregistrering kan linjen blive redigeret, ved at klikke på blyanten til højre.
Hvis firmaet bruger GPS/flådestyringssystem i firmabilerne, trækker du data herom, ved at klikke på bil-ikonet yderst til højre.

Du kan se timeregistrering som uge

Eller

Som periode

Du kan også få timerne ud i PDF eller excel format. Hold musen over de 4 ikoner for at se hvad de gør