Tryk på Opret medarbejder

Udfyld Informationerne

Tryk på Pilen

Vælg Stilling, og udfyld kodeord

Se den nye medarbejder under Personale

Husk at udfylde Timeløn mm.

___________________________________________________________________________

I menuen til venstre vælger du opret medarbejder:

Udfyld de Relevante felter og klik på pilen for at fortsætte:

Vælg Stilling, og udfyld Kodeord. Klik på fluebenet for at godkende oprettelsen.

Stilling bruges til at angive, hvilken timetype der som udgangspunkt vælges, når medarbejderen melder timer ind på APP'en. Det kan altså være en fordel at angive, at medarbejderen er lærling; så meldes der som udgangspunkt lærlingetimer. Det er ikke vigtigt, hvilken stilling det administrative personale har, da de ikke melder timer ind på ordrer.

Tip: Timertyperne (stillingsbetegnelserne) oprettes i Systemindstillinger > Timestyring > Ordrer. Du kan læse mere om hvordan en timetype oprettes i Oprettelse af timetyper

Den ny oprettede medarbejder kan efterfølgende ses under Personale:

Efter oprettelsen er det vigtigt også at specificere medarbejderens løn.

Når du har markeret medarbejderen, kommer der en menu oppe til højre i Ordrestyrings vinduet.

Her trykkes på Løn:

Herinde udfyldes sociale omkostninger, normtimer og kostprisen på medarbejderen - dette bruges til at beregne dækningsgraden på en ordre.

Du kan ved hjælp af kolonnen Vis bestemme hvilke timetyper den pågældende medarbejder har mulighed for at vælge når han skal registrere timer:

Tip: Pris er den kostpris det koster firmaet at have medarbejder gående. Altså den rene timeløn

Bemærk, du kan kun oprette ny medarbejder, hvis du har licens til det. Hvis ikke, skal du øge antallet af licenser i administrations menuen til venstre, under Abonnement.