Økonomi giver dig overblik over dine fakturaer, aconto-fakturaer og kreditnotaer.

Du kan både få vist dine indgående og udgående fakturaer. Du vælger, hvilke du vil have vist, når du klikker på tandhjulet til højre:

Du kan også sortere i de udgående faktura, som du vil have vist, ved at sætte flueben ved de relevante statusser i den grønne bjælke:

Efterfølgende kan du eksempelvis trække en liste ud med alle forfaldne fakturaer, hvis du klikker på Excel- eller PDF-ikonet til højre.