I venstre side kan du se Faktura info, og hvilken status den har (Afv. indbetaling, Forfalden, Betalt og Betalingspåmindelse).

Ønsker du at se eller printe fakturaen, skal du klikke på PDF-ikonet.

Ønsker du at sende fakturaen elektronisk, skal du klikke du på brev-ikonet:

Du skal vælge, om du vil sende faktura via EAN eller e-mail. Informationen trækkes fra fakturafanen under Kunder

Når du har markeret dit valg, klikker du Næste.

Afhængigt af dit valg, får du et at disse billeder frem. Ved EAN skal du blot klikke på Send; vælger du e-mail, er der flere valgmuligheder:

Sæt til betalt

Når du har modtaget betaling, klikker du på Sæt til betalt (med grøn skrift) og følgende billede kommer frem. OBS: Har du en integration til et økonomisystem, opdateres status automatisk til Betalt i Ordrestyring, når fakturaen afstemmes i økonomisystemet.

Systemet vælger automatisk fakturabeløbet og dags dato, men du kan også rette dem manuelt. Klik på Sæt til betalt og fakturaen bliver registreret som betalt.

Sæt til betalt er nu forsvundet fra oversigten: