Du har mulighed for at trække et kontoudtog på kunden, som giver dig overblik over gamle fakturaer og kreditnotaer.

Du finder menuen ved at markere den pågældende kunde, og trykke på Kontoudtog oppe i højre hjørne af ordrestyringsvinduet:

Herunder har du mulighed for at at se hele fakturaforløbet for kunden - dette indeholder både fakturaer og kreditnotaer:

Du kan afgrænse søgningen ved at indtaste dato i henholdvis 'Fra:' og 'Til:' .

Du vil derved få vist al fakturaaktivitet i den givne periode.

Tip: Hvis du ønsker at få resultaterne ud som PDF, kan du trykke på PDF-ikonet som ovenfor er markeret med grøn. Du kan vælge at gemme denne PDF og         sende til kunden, hvis det ønskes.

Hvis du ønsker at gensende en faktura til kunden kan dette gøres under Udbakken, ved at trykke på det lille ikon vist nedenfor: