Tryk på Opret Anlæg

Udfyld alle felter med *

Afslut ved at trykke på ✔

___________________________________________________________________________

Tanken bag Service/Anlæg modulet er at man kan oprette forskellige Anlæg, og udføre service på dem med regelmæssige mellemrum.

Herunder opretter vi vores Anlæg; Dvs. hvis en kunde har 20 aircondition units der skal services, opretter vi alle 20 som Anlæg med dertilhørende informationer.

Sådan her gør vi i praksis:

Klik på Opret Anlæg ude til venstre, og vælg dernæst kunden

Det første billede lader dig vælge kunden som anlægget er tilknyttet:

Herefter udfylder du Stamdata på anlægget:

TIP: Du skal udfylde alle dem med en *, men det er generelt en god idé at udfylde så meget man kan, da det på sigt kan blive uoverskueligt med kun få informationer.

Opret anlægget ved at klikke på ✔. Herefter kan du oprette en Serviceaftale på anlægget.

Hvis du ikke kan se et ✔, mangler du at Udfylde et af felterne med *.