Tryk på Opret Service

Vælg Kunden

Vælg Anlæg

Udfyld Informationerne

Afslut ved at Trykke

___________________________________________________________________________

Tanken med servicemodulet er at opsætte hvilket Interval de forskellige anlæg skal have service, så man kan skabe sig et Overblik når man skal planlægge ordren.

Du opretter en serviceaftale, ved at vælge Opret service i menuen til venstre:

En liste fremkommer med alle de kunder, der har et anlæg tilknyttet. Vælg, hvilken kunde der skal oprettes en Serviceaftale på.

Herefter fremkommer en liste med den eller de Anlæg, som kunden har tilknyttet. Vælg hvilke(t) anlæg, serviceaftalen skal omfatte:

Forsæt ved at trykke på ➜.

Herefter udfylder du informationerne på serviceaftalen, herunder betegnelsen på Serviceeftersynet; med hvilket interval der skal være eftersyn og typisk varigheden af et eftersyn:

Forsæt ved at trykke på ➜.

Afslut ved at trykke ✔.

OBS: Er det en gammel serviceaftale, som blot skal registreres i ordrestyring, er det vigtigt at Ikrafttrædelse bliver sat til den dato der senest var eftersyn og ikke, hvornår serviceaftalen oprindeligt blev indgået. Er der tale om en ny serviceaftale, sættes Ikrafttrædelse til den reelle dato for indgåelse af serviceaftalen.