Tryk på Planlæg

Vælg hvilke datointerval du vil Planlægge for

Vælg hvilken Serviceaftale(er) du vil Planlægge

Kontroller at det passer i medarbejderens Kalender

Tryk på ➜

Udfyld evt. Opgavebeskrivelse

Afslut ved at trykke ✔

___________________________________________________________________________

Tanken bag Planlæg er at du herinde har et overblik over de Service der står til denne periode, og derigennem nemt kan planlægge Ordrer på dem.

Når du skal planlægge dine serviceeftersyn, skal du vælge Planlæg i menuen til venstre:

Trin 1: Du kan med fordel Planlægge serviceeftersyn for en eller flere måneder af gangen. Du kan vælge, hvilken periode du vil planlægge. Du kan vælge kun at få vist Serviceeftersyn i et bestemt område via postnummer, eller få vist specifikke anlægskategorier.

Trin 2: Når du har valgt det Tidsrum, hvori du gerne vil planlægge, fremkommer en liste med de serviceaftaler der står til at skulle udføres i denne periode. Du vælger, hvilke serviceaftaler du vil Planlægge eftersyn på, vælger en medarbejder og et tidspunkt.

Trin 3: Når du har valgt medarbejder og Tidspunkt for eftersyn, vil du kunne se medarbejderens kalender for den pågældende uge. Her kan du se, om medarbejderen kan udføre opgaven i det valgte tidsrum. Den Gule Søjle markerer den foreslåede periode for udførelsen af eftersynet.

Trin 4: Når du har valgt de serviceeftersyn der skal planlægges, hvornår det skal udføres og af hvilken medarbejder, klikker du på Pilen.

Du har nu mulighed for at skrive en Opgavebeskrivelse, vælge flere medarbejdere og lægge skemaer på eftersynet:

Opgavebeskrivelse auto-udfyldes med relevante Informationer. Du kan dog ændre eller tilskrive mere information, hvis nødvendigt.

Når du klikker på ✔, oprettes serviceeftersynet som en ordre i fanen Ordrer ligesom en almindelig ordre. Næste foreslåede dato for serviceeftersynet vil være det antal interval-dage, som er sat for serviceeftersynet. Er Intervallet et år (365 dage), vil næste foreslåede dato være samme dato det følgende år.