Når du klikker på Tilbud i den grønne menubjælke, får du overblik over de tilbud du allerede har oprettet:

Du kan vælge at se tilbud der er Åbne, Konverteret, Aflyst, Sendt, Afventer priser, Nye tilbud, Tilbud oprettet, Skabeloner eller Aflyste tilbud.

Listen kan overføres til Excel eller PDF ved at klikke på Excel- eller PDF-ikonet til højre.

Når du klikker på en tilbudslinje, kommer data frem i feltet over linjerne. Du får også mulighed for at vælge mellem fanerne Basis info, Levering og Tilbudshistorik, hvor du kan se de informationer, der er på tilbuddet.

• Basis info: Under Basis info kan du se den overordnede tilbudsinformation. Du kan tilføje mere tekst til Tilbudsbeskrivelse og Bemærkning, ændre status, osv. Husk at klikke Gem, hvis du laver ændringer.
  • Levering: Under Levering kan du se tilbuddets leveringsadresse, samt kundens kontaktperson. Du kan ligeledes ændre i leveringsadressen ved at klikke på blyanten. Husk at klikke Gem, hvis du laver ændringer.
  • Tilbudshistorik: Under Tilbudshistorik kan du se tidligere sendte tilbud til kunden i PDF-format.