Hvis en kunde spørger efter et nyt tilbud, som ligner et tidligere tilbud du har lavet. Kan du vælge at kopiere det gamle tilbud, i stedet for at oprette et nyt.

Under Tilbud markerer du det tilbud du vil kopiere og klikker på Kopier tilbud i højre menu.

TIP:

Du kan også ændre status på et tilbud til Skabelon. Herved kan du lave skabeloner for de opgaver der tit gives tilbud på. De kan derefter kopieres når i får brug for dem.

Når du har kopieret dit tilbud, kan du skifte kunden på tilbudet, ved at trykke på  blyant-ikonet ud for Kunde nr.

Det kopierede tilbud, kan designes på samme måde som et nyt tilbud.