Når kunden har accepteret et tilbud, kan det konvertere til en ordre:

Klik på Konverter til ordre i højre menu.

• Du kan vælge om du vil have tilbudets pdf tilføjet til ordrens dokumentation. Derved kan medarbejdere som har rettighed til ordre dokumentation, se tilbudet.
  • Det er også muligt at få overført tilbudslinjerne til en indkøbskurv i butikken.

Bemærk:
at når et tilbud bliver konverteret til en ordre, bliver det ikke slettet fra listen over tilbud. Tilbudets status ændres dog til Konverteret.