Når du står i Dagsoversigten, så ligger alle afdelingerne ude i venstre side, som dropdowns med de dertilhørende medarbejdere.

Nu kan du selv vælge hvilken rækkefølge du gerne vil have Afdelingerne stående i.

Det gør du ved, i dagsoversigtens øverste venstre hjørne, at trykke på vælg visning.

Her bliver du i højre side af boksen, præsenteret for dine afdelinger.

Hvis du klikker på en af linjerne, vil du kunne Trække denne, hen til den ønsket placering i rækkefølgen.

Se hvordan her: