Det er nu muligt, under fakturering på en ordre, at kunne Datoafgrænse sin hentning af timer og materialer.

Det gøres ved at finde sin ordre, trykke på fakturering og trykke hent timer.

Her er der kommet et felt til at skrive en "Til Dato" og på samme måde med en "Fra Dato".

Du kan vælge at indskrive en til-dato, så vil listen kun vise Timeregistreringer der er lavet frem til denne dato.

Vælger du at indskrive en til og en fra dato, så vil det være registreringerne i intervallet som vises.

Nu kan du altså bare vælge marker alt og trykke hent timer.

Så vil det være Timerne fra den givne periode som bliver tilføjet fakturaen.