Når du går i Systemindstillinger og under Timestyring og Lås timer, har vi fået nogle nye muligheder.

Du kan nu vælge:

Hvor langt tilbage i tiden medarbejderne må kunne registrere deres timer.

Hvor mange dage tilbage må medarbejderne kunne redigere i deres timer.
 Hvilken dag i ugen, du ønsker at låse deres registreringer for ugen. Den vil låse ved midnat på dagen.

Det betyder at vi kan vælge at de må kunne registrere f.eks. 1 dag tilbage, men kunne redigere 2 dage tilbage.
Og så kan vi simpelthen låse deres registreringer f.eks. om lørdagen.

På den måde har man fuldt kontrol over de timeregistreringer der kommer ind.

Det kan med fordel kobles sammen med Timegodkendelse, som du kan læse alt om her.