Det er nu muligt for e-conomic kunder at kunne fakturere i anden valuta end DKK.

Alle valutakurser bliver hentet og derved opdateret én gang i døgnet.
Fakturaen vil blive afregnet til den dagskurs der er, den dag hvor fakturaen bliver oprettet i Ordrestyring.

Opsætning

For at kunne fakturere i Valuta, skal du starte med at finde den ønskede kunde.

Klik på kunden og gå under fanen Faktura, hvor du finder muligheden for at vælge hvilken valuta, kunden skal faktureres i.

Når denne er valgt, trykker du Gem.

Fakturering

Når fakturalinjerne laves, vil disse fremgå i danske kroner, men i sammentællingen til højre, vil du se Total pris i Valuta.
Samtidig kan du åbne selve fakturaen i PDF, for at kunne vil du kunne se de omregnede linjer.

Altså fremstår fakturaen i den korrekte valuta, samt totalprisen i valuta.