I Texter har du möjlighet att skapa, ändra och radera standardtexter som du önskar lägga till dina offerter, order, orderbekräftelser och fakturor.

Här kan du också utforma dina e-post utskick med dynamisk text som ändras efter ordernummer och liknande.

• Fasta texter

Du kan lätt skapa nya fasta texter i Systeminställningar / Texter / Fasta texter.

Där fyller du i den tomma rutan med den text du önskar ha tillgång till och kryssar i de rutor för respektive del där du ska ha tillgång till den.

Rutorna får plats med mycket mer text än vad storleken visar.

När sedan en offert, order, orderbekräftelse eller faktura upprättas, kan du lätt få tillgång till texterna med hjälp av

knappen Texter ovanför Uppdragsbeskrivning. Ifall ingen text har blivit förberedd finns en genväg till ovanstående genom att

trycka på plustecknet bredvid.

• E-posttexter

E-posttexter är de texter som automatiskt förs in i dina e-postmeddelanden tillsammans med, till exempel, orderbekräftelser.

Alla e-post meddelanden kommer skickas med dessa standardtexter och det kan därför vara en god idé att utforma dem enligt ert företags behov.

Var noga med hur du hanterar de dynamiska textfälten som finns där i. Du känner igen dem med att de består av ett dollartecken samt text inom en parentes.

För de som känner sig osäkra, hjälper vi på supporten gärna till att skapa dessa åt er. Ta kontakt genom support@orderstyrning.se så hjälper vi er gärna.