När du vill upprätta en ny medarbetare gör du så i Standard menyn på vänster sida.

Ett flytande fönster lägger sig över sidan samtidigt som ett grått lager lägger sig över bakgrunden.

Fönstret går att flytta på ifall du tar tag i överkanten på rutan.

När du klickar utanför rutan kommer den automatiskt att stänga ner sig utan att spara.

Processen att Upprätta medarbetare består av två sidor med ett enkelt formulär att fylla ut.

Utöver de vanliga uppgifterna, så som namn och adress, finns det 4 fält att beakta extra noggrant.

• Lön nummer, om ni har ett lönesystem, kan ni lika gärna fylla i lönenumret som finns där, eller så skapar ni ett unikt nummer just för den arbetaren.
  • Initialer (användarnamn) är det som används för att logga in på orderstyrning via webben eller via appen. Kan vara vilken text som helst, men i sin enklaste form kan det lika bra vara personens initialer.
  • Yrkesbeteckning är standardrollen som den medarbetaren har och kommer vara det som kommer vara förvalt när medarbetarens arbetstimmar skapas, det kan dock ändras vid behov.
  • Lösenord behövs upprepas för att försäkra om att man skrivit rätt.

När all information är ifyllt kan man spara genom att bocka av längst ner i rutan på andra sidan.

Observera att du behöver ha koll på antalet medarbetare du har i ditt Abonnemang på vänster sida i Administrationspanelen för annars kan du inte lägga till medarbetare.