Under Personal i den översta menyn hittar du all information om enskilda medarbetare du lagt till i ditt system.

Tänk på att alltid trycka på Spara när du uppdaterat något av fälten.

Personalinformationen består av två flikar och fyra olika verktyg för att behandla medarbetarens data.

De flesta fält bör vara ifyllda sedan du upprättat medarbetaren, men ni kan här också välja att komplettera eventuell information som kan behövas.

Under Grundläggande info finns två ytterligare funktioner ni kan komma att använda i företaget.

• Kör
    Ifall du har lagt till en GPS integration med er orderstyrning, finns här möjligheten att, per medarbetare, lägga till vilken av bilarna som medarbetaren använder.
    Om inte någon sådan integration finns kommer fältet bara visa Ingen vald.

• Kalender länk
    Ifall behovet av att ha orderstyrnings kalender i ett extern program, finns det här en länk att kopiera för att lägga till i t.ex:
    Outlook, Google Calender, iCal och övriga som tillåter en abonnemangskalender som synkroniseras över internet.
    Observera att det är endast för att synkronisera utåt och det fungerar inte att importera externa kalendrar in i Orderstyrning.

I den andra fliken, Annat, kan lösenordet till medarbetarens konto ändras.

Där kan du även ställa in yrkesbeteckningen som ska vara förvald när denna registrerar sina timmar.

Dessa beteckningar kan du skapa i Systeminställningar / Tidsstyrning / Order.

En extra funktion här gäller att aktivera och inaktivera era medarbetare, för att kunna temporärt stänga konto för säsongsarbetare eller efter att medarbetaren slutat på arbetet.

Tänk på att antalet licenser för orderstyrning ändrar du under Abonnemang i Administrationspanelen på vänster sida.

Ifall du använt upp licenserna går det inte att aktivera ytterligare medarbetare.