Kalenderen kan du se hvilke ordrer, som er planlagt til dig og på hvilket tidspunkt ordren er planlagt til at skulle udføres:

I denne oversigt, kan du swipe fra dag til dag. Ved at swipe til venstre, går du en dag frem, og swiper du mod højre, går du en dag tilbage.

Hvis du vil skifte til Ugevisning, frem for én dag ad gangen, kan du trykke på ikonet, oppe i højre hjørne:

Her kan du stadigvæk Swipe frem og tilbage - denne gang for en uge ad gangen.

Vil du gå til den kommende uge, Swiper du med din finger på datolinjen mod venstre, og vil du gå til den forrige uge Swiper du med din finger mod højre.

TIP:Hvis du har rettigheder til at se dine kollegaers kalender, kan du vælge kollegaens kalender ved at trykke på Min Kalender, øverst i midten, og derefter vælge den pågældende kollega på listen.

For at komme ind på den ordre du skal arbejde på, trykker du på den i oversigten. Så får du muligheden for at Gå Til Ordren eller Redigere i den planlagte tid på ordren.

Du kan se den pågældende ordre ved at trykke på den og vælge Gå Til Sag:

Når du har trykket på Gå Til Sag vil du se følgende billede:

Det er herfra du arbejder på ordren. Du kan se mere om hvordan ordrebilledet virker her.